Special doesn't work

Let us know if you are having trouble setting up THUG Pro or facing issues during gameplay.
Post Reply
eatmorepies
Posts: 5
Joined: Mon Mar 25, 2019 9:16 pm

Special doesn't work

Post by eatmorepies »

Does anyone else have this problem? Whenever I go into special, I see a static, blurry image of my character; then, all the colors bleed into each other.

Speaking of which, this also happens during level transitions.

The only way to make it work properly is to pause and unpause the game.

eatmorepies
Posts: 5
Joined: Mon Mar 25, 2019 9:16 pm

Re: Special doesn't work

Post by eatmorepies »

Here's a brief update:

This blur issue that I'm reporting is the exact same as what's here: https://www.reddit.com/r/THPS/comments/ ... r_problems. In this case, adding in some patch files fixed the issue on THUG 2; I tried the same for THUG Pro and it didn't work.

Morten1337
Site Admin
Posts: 327
Joined: Mon Mar 01, 2010 2:23 pm
Location: Norway

Re: Special doesn't work

Post by Morten1337 »

Which version of Windows are you running?

eatmorepies
Posts: 5
Joined: Mon Mar 25, 2019 9:16 pm

Re: Special doesn't work

Post by eatmorepies »

I'm using Windows 10 Pro, version 1809.

Morten1337
Site Admin
Posts: 327
Joined: Mon Mar 01, 2010 2:23 pm
Location: Norway

Re: Special doesn't work

Post by Morten1337 »

Are you running the game in compatibility mode?

This is a know bug that was introduced with Windows Vista... but THUG Pro should detect which Windows version you are running and patch it.

eatmorepies
Posts: 5
Joined: Mon Mar 25, 2019 9:16 pm

Re: Special doesn't work

Post by eatmorepies »

Nope.

Here's my log file. I'm not sure if it's related or not, but it looks like I'm missing some files:

[18-05-2020 @ 17:04]: Couldn't open User\manifest_levels.dat (2)

[18-05-2020 @ 17:04]: Couldn't find Data\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\CaptureCore.log
[18-05-2020 @ 17:04]: Couldn't open User\manifest_soundtracks.dat (2)

[18-05-2020 @ 17:05]: Couldn't open User\manifest_levels.dat (2)

[18-05-2020 @ 17:05]: Couldn't find Data\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\CaptureCore.log
[18-05-2020 @ 17:05]: Couldn't open User\manifest_soundtracks.dat (2)

[18-05-2020 @ 17:05]: Couldn't find Data\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\CaptureCore.log
[18-05-2020 @ 17:06]: Couldn't open User\manifest_levels.dat (2)

[18-05-2020 @ 17:06]: Couldn't find Data\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\CaptureCore.log
[18-05-2020 @ 17:06]: Couldn't open User\manifest_soundtracks.dat (2)

[18-05-2020 @ 17:18]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:18]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:18]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:18]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:20]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:20]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:20]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 17:20]: WARNING: script NJ_Trickspot4Trigger1 not found, ignoring in default level.

[18-05-2020 @ 20:20]: Couldn't open User\manifest_levels.dat (2)

[18-05-2020 @ 20:20]: Couldn't find Data\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\CaptureCore.log
[18-05-2020 @ 20:20]: Couldn't open User\manifest_soundtracks.dat (2)

[18-05-2020 @ 20:21]: Couldn't open User\manifest_levels.dat (2)

[18-05-2020 @ 20:21]: Couldn't find Data\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\CaptureCore.log
[18-05-2020 @ 20:21]: Couldn't open User\manifest_soundtracks.dat (2)

Post Reply